Termékek

1D in-ear monitor készülékek

Az Ultimate Sound 1Driver vagy US1D monitor készülékek az egy driver-el ellátott in-ear monitorok, a frecvenciák széleskörű lefedésével. Az US1D ideális személyes meghallgatásokra, műsorvezetők számára, sporttevékenységekre és a megfelelő választás azok számára, akik in-ear entry-level monitorokat szeretnének használni.

270 € pár


Több

2D in-ear monitor készülékek

US2D monitor készülékek a két driver-el ellátott in-ear monitorok. A két driver felhasználásával és egy kétirányú crossover-el, az US2D több alacsony frekvenciát biztosít, mint az US1D monitorok, az alacsony frekvenciákra szánt driver-ének köszönhetően. A legtöbb tevékenységre fel lehet használni, de elsősorban az audiofil személyek és a hangmérnökök számára ajánlott.

480 € pár


Több

3D in-ear monitor készülékek

Az Ultimate Sound 3Driver vagy US3D monitor készülékek a három driver-el ellátott in-ear monitorok és a cég elsőszámú termékei. Az US3D-t kiegyensúlyozott (flat) hangok létrehozására tervezték minden frekvenciára az alacsonyabb frekvenciák felé hajolva. Ideális színpadi fellépők számára, akik természetes, tiszta és nem módosult vagy módosított hangokra vágynak. A legtermészetesebb hangokat visszaadó in-ear monitor, a nélkül, hogy steril vagy unalmas legyen. Ezt a típust javasoljuk színpadi és stúdió előadónak (zenészeknek).

650 € pár


Több

Perszonalizált zajszűrők ZENÉSZEK számára

Egy jó zajszűrő előnyökkel jár a felhasználó számára. Ezért az Ultimate Sound javasolja a perszonalizált zajszűrők használatát. E perszonalizált zajszűrők, amellett, hogy jobban kiszűrik a zajt mint az univerzális zajszűrők (parafa dugók, szivacs vagy gumi), több kényelmet is biztosítanak viseletkor, mivel formájuk mindenben követi az Ön fülének formáját.

90 € pár


Több

Kellékek

Az Ultimate Sound személyre szabott hordtokot, memória kábeleket nyújt az in-ear monitorokhoz, különböző színekben, 6,3 mm – 3,5 mm-es audio adaptareket, tisztító keféket, speciális nedves törlőket a személyre szabott in-ear monitorok tisztításához, fertőtlenítéséhez.Több