Produse

Monitoare in-ear 1D

Ultimate Sound 1Driver sau US1D reprezintă monitoarele in-ear cu un singur driver, cu bandă largă de acoperire a frecvențelor. US1D este ideal pentru audiţii personale, prezentatori TV, activități sportive şi reprezintă varianta optimă pentru cei ce doresc monitoare in-ear entry-level.

Pret: 1200 ron


Mai multe informatii

Monitoare in-ear 2D

US2D reprezintă monitoarele in-ear cu două drivere. Utilizând cele două drivere și un crossover pe doua căi, US2D redă mult mai multe frecvențe joase decât monitoarele US1D, datorită driverului dedicat pentru frecvențele joase. Se poate utiliza în majoritatea activităților dar, în special este recomandat audiofililor sau inginerilor de sunet.

Pret: 2110 ron


Mai multe informatii

Monitoare in-ear 3D

US3D a fost conceput pentru a produce un sunet echilibrat (flat) pe toate gama de frecvenţe cu usor accent către frecventele joase. Este soluţia ideală pentru artiştii de scena care îşi doresc un sunet natural, clar si nealterat sau modificat. Este monitorul in-ear cu sunetul cel mai natural, fără a fi steril si plictisitor. Acest model este recomandat pentru muzicieni de scena si studio.

Pret: 2770 ron


Mai multe informatii

Antifoane

Ultimate Sound va recomandă antifoane cu protecții de -9dB, -15dB și -25dB în funcție de mediul utilizat. Antifoanele personalizate, pe lângă faptul ca au o antifonare superioară antifoanelor universale (dopuri de plută, burete sau cauciuc), contribuie la un confort sporit în timpul purtării datorită formei identice cu cea a urechii dumneavoastră.

Pret: 480 ron


Mai multe informatii

Accesorii

Ultimate Sound vă oferă cutii de protecție personalizate, cabluri cu memorie pentru monitoare in-ear în diferite culori, adaptoare jack 6,3 mm – 3,5 mm, periuțe de curățare, șervețele umede speciale pentru igenizarea monitoarelor in-ear personalizate.Mai multe informatii