Antifoane

Cum ne afecteaza expunerea la zgomot?
Pierdere auzului (hipoacuzia) este una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni generate la locul de muncă, afectând din ce în ce mai mulți tineri şi continuă să reprezinte un cost ridicat pentru industrie.
Antifoane pentru protejarea auzului
Investiţia în produse pentru protecţia auditivă va aduce beneficii suplimentare simplei conformări. Expunearea pe termen lung la zgomote puternice cauzează deseori dureri de cap , oboseală, iritabilitate , eficienţă redusă a lucrului şi risc crescut de accidentare. Cu alte cuvinte, utilizarea protecției auditive în mediul de lucru vă va ajuta sa fiți mai odihniti şi mai eficienţi, întru-un cuvânt productivi.

Un antifon bun are urmări benefice asupra utilizatorului. De aceea, Ultimate Sound vă recomandă folosirea antifoanelor personalizate. Aceste antifoane personalizate, pe lângă faptul ca au o antifonare superioara antifoanelor universale (dopuri de plută, burete sau cauciuc), contribuie la un confort sporit în timpul purtării datorită formei identice cu cea a urechii dumneavoastră.

Antifonare acustică perfectă
Dacă utilizați căști personalizate pentru protecție auditivă sau monitoare in-ear, crearea unei etanșeități acustice perfecte este importantă pentru un sunet de calitate și protecție. Căștile personalizate sunt create pentru a se potrivii perfect în ureche și pentru a crea acestă antifonare, astfel încât să puteți avea încredere sunteți protejați.

Design
Dopurile pentru urechi universale pot fi voluminoase sau pur și simplu urâte. Daca vrei un look discret, dopurile personalizate sunt făcute din materiale transparente. În timp ce costul pentru o pereche de antifoane persoinalizate este mai mare decât cea a dopurilor universale, durata de viață mai lungă, potrivire confortabilă, ușurința de utilizare și aspect personalizabil face din acest produs o investiție valoroasă mai ales daca țineți cont și de sănătatea dumneavastră.

Singurul remediu este PREVENIREA ! … iar prevenirea este simplă, cu o protecţie auditivă eficientă.


Ultimate Sound vine în ajutorul dumneavoastră cu soluţii complete privind prevenirea şi protejarea auzului. Oferim asistenţă şi suport în vederea alegerii antifoanelor potrivite.

Extras din Manualul de Utilizare Ultimate Sound
antifon, antifoane, antifoane personalizate, dopuri inot, dopuri de auz.
Deşi senzitivitatea auditivă diferă de la o persoană la alta, există câteva norme de siguranţă pentru nivelele auditive în funcţie de timpul de expunere. Tabelul din stânga este preluat din informaţiile publicate de OSHA (Occupational Health and Safety Administration) pentru acest domeniu. Reţineţi că aceste norme se bazează pe o senzitivitate auditivă medie. Senzitivitatea dvs. poate fi mai mare sau mai mică decât aceste valori.

Antifoane personalizate
- Antifoanele personalizate sunt adaptate pentru a se potrivi conturului de ureche și de a oferi o serie de avantaje față de dopurile din spuma sau vinil.
Confortul antifoanelor
- Antifoanele se potrivesc exact pe forma urechilor voastre, sunt atât de confortabile că nu le va simți purtându-le. Spre deosebire de cele din spuma, cauciuc sau burete care irită pielea sensibilă a canalului urechii, căștile personalizate nu pun nicio presiune asupra conductului auditiv.
Ușor de manipulat
- Antifoanele personalizate pot fi introduse în ureche doar intr-un singur fel. Asta înseamnă că nu există nici va exista nicio reținere în încercarea de a le introduce în mod corect sau suficient de profund
Costul efectiv
Antifoanele personalizate pot fi mai puțin costisitoare pe termen lung, deoarece acestea durează mai mulți ani.


Produse:

Antifoane personalizate pentru MUZICIENI:

ER-9 atenuare de – 9dB, ideal pentru vocalişti sau muzicienii clasici şi inginerii de sunet
ER-15 atenuare de – 15dB, potrivit pentru majoritatea muzicienilor
ER-25 atenuare de – 25dB, ideal pentru muzicienii de rock şi concertele foarte gălăgioase
780 ron perechea

Antifoane personalizate pentru INDUSTRIE:
IndSound sunt antifoanele personalizate care oferă o protecţie excelentă împotriva zgomotului pentru mai multe medii de lucru. Sunt special concepute, din material rezistent, hipoalergic şi foarte confortabil pe toată durata purtării.
480 ron perechea

Antifoane personalizate pentru DORMIT, ÎNOT ȘI MOTO:
Stop Sound - Material siliconic moale, transparent, ce asigura antifonare maximă pentru orice sunet. Poate fi utilizat ca dopuri de înot sau pentru reducerea zgomotelor pe timpul nopții.
450 ron perechea