Bemutatása US

Az Ultimate Sound bemutatása

Az Ultimate Sound 2013-ban jött létre, román tőkéjű cég, amely passzióból olyan zenészek számára alakult meg, akik tökéletes hangra vágynak a színpadon. A 10 évet meghaladó tapasztalat az akusztika és audiológia terén, biztosít a felől, hogy termékeink a legjobb minőségűek, portfóliónk által is, amely naponta bővül, és ahol referenciákat talál termékeinkről – úgy minőségileg, mint az értékesítés után nyújtott szolgáltatások által.

Rendelkezünk a Romániában kiképzett perszonalizált in-ear monitor készülékek készítéséhez szükséges erőforrásokkal és ismeretekkel. Látogasson el az Ultimate Sound bukaresti székhelyére (Brațului utca 36. szám), ahol található az audio in-ear monitor gyártó laboratóriumunk is. Így élőben láthatják, Hogyan készül - videonek a perszonalizált in-ear monitor készülékek a mintavétel pillanatától kezdődően a végtermék elkészítéséig. Meg vagyunk győződve afelől, hogy el tudjuk készíteni azt az in-ear fülhallgatót, amelyre Önnek szüksége van.
Az Ultimate Sound Romániában az egyedüli perszonalizált in-ear fülhallgató gyártó és forgalmazó, szaknyelven in-ear monitor készülékként nevezi e terméket.

Az Ultimate Sound székhelyén található a Cochleea audiológiai rendelő is, ahol mintát vesznek a fülről, fül-orr-gégészeti vizsgálatot végeznek és hallástesztet (audiogramot). Ezek a szolgáltatások ingyenesek azon ügyfelek számára, akik in-ear fülhallgatót vásárolnak.

Rendelje meg most e-mailen, az office@ultimatesound.ro címen vagy a +4 0722 780 031 telefonszámon és elkészítjük a saját perszonalizált in-ear fülhallgatóit, Romániában a rendeléstől számított 10 napon belül!

Keressen fel telefonon, ha segítségre van szüksége a termék kiválasztásában.