Bemutatkozás

Az Ultimate Sound bemutatása

Az Ultimate Sound cég a hang minőségére összpontosít, mert nincs fontosabb egy tökéletesített hangnál. Amennyiben Ön zenész, egy audiofil személy vagy zenekedvelő, aki a hallási tapasztalatát egy magasabb szintre szeretné emelni, rendelkezésére bocsátjuk a perszonalizált in-ear monitor készülékeket, hogy a kívánt minőségi hangokban részesüljön.

Az Ultimate Sound ügyfelei tudják, hogy az in-ear monitor készülékek használata nem divat vagy egy új trend a zenészek körében. Tulajdonképpen ők elismerik, hogy ez nem csak róluk szól, hanem a közönségről, amely támogatja őket és, amely egy valódi show-t és minőségi hangokat vár el tőlük.

Ezért hozza létre az Ultimate Sound a perszonalizált in-ear monitor készülékeket, mindenki személyére szabva – úgy a profi zenészek számára, mind minden zenekedvelő részére!

Az Ultimate Sound Romániában az egyedüli perszonalizált in-ear fülhallgató gyártó és forgalmazó, szaknyelvenin-ear monitor készülékként nevezi e terméket.

A Hi-Fi hang világában, a kereskedelmi in-ear fülhallgatók – füldugók – elmozdulnak, kiesnek a fülből és hosszasabb használat után kényelmetlenné válnak. Az Ultimate Soundin-ear monitor készüléket egyénileg gyártjuk, fülre szabottan, így sokkal kényelmesebbek, a fülhallgatók az Ön füleinek formáját követik, mindez társul magas szintű hallásvédelemmel és tiszta, természetes hangokkal.

Az Ultimate Sound in-ear fülhallgatók megfelelnek a legújabb igényeknek a szakmai alkalmazásban: tartósság és ellenállóság, jó érthetőség zajos környezetben is, magas szintű kényelem hosszasabb használat esetén is, magas szintű hallásvédelem körülbelül 25 ~ 26 dB-ig.

A perszonalizált in-ear monitor készülékeket speciálisan a színpadi zenészeknek terveztük, vagy stúdióban történő használatra, de használhatóak személyes meghallgatásokra, sporttevékenységekre és TV show-műsorokra is.