Cateva cuvinte

Cateva cuvinte despre Ultimate Sound

Ultimate Sound s-a înființat în anul 2013 și este o firmă cu capital românesc creată din pasiune pentru muzicienii profesioniști ce doresc un sunet adus la perfecțiune pe scenă. Experiența de peste 10 ani în domeniul acusticii și audiologiei ne face să credem că produsele noastre sunt de cea mai buna calitate și prin prisma portofoliului nostru care este în creștere pe zi ce trece și de unde puteți obține referințe despre produsele noastre – atat din punct de vedere al calității cât și al serviciilor oferite post-vânzare.

Ultimate Sound este singurul producător şi distribuitor din Romania de casti in ear personalizate, în termen de specialitate acestea poartă numele de monitoare in-ear.

Avem resursele și cunoștințele necesare pentru a realiza monitoare in-ear personalizate profesionale în Romania. Vă invităm la sediul Ultimate Sound din București (strada Brațului , nr. 36) unde avem și laboratorul de producție a monitoarelor audio in-ear. Astfel veți putea vedea la fața locului cum se produc monitoarele in-ear personalizate din momentul amprentării până la realizarea produsului final. Suntem convinși că vă putem realiza perechea de căști in-ear de care aveți nevoie. Ultimate Sound este singurul producător şi distribuitor din Romania de căşti in-ear personalizate, în termen de specialitate acestea poartă numele de monitoare in-ear.

În incinta sediului Ultimate Sound se află și cabinetul de audiologie Cochleea, unde se realizează amprentarea urechii, control ORL de specialitate și testarea auzului (audiogramă). Toate aceste servicii sunt gratuite pentru clienții ce își achiziționează căști in-ear personalizate pentru muzicieni.

Comandati acum la Email: office@ultimatesound.ro sau la telefon: +4 0722 780 031 si veţi avea propriile căşti in-ear personalizate, acum in Romania, în doar 10 zile de la comanda !

Vă rugăm să ne contactaţi telefonic dacă doriţi asistenţă privind alegerea produsului.