Despre

Despre Ultimate Sound

Ultimate Sound este o companie axată pe calitatea sunetului pentru că nu exista nimic mai important decât un sunet adus la perfecţiune. Fie ca sunteţi un muzician profesionist, audiofil sau un iubitor de muzică care doreşte sa ducă experienţa de ascultare la nivelul următor, noi vă oferim monitoare personalizate in-ear pentru a obţine sunetul de calitate pe care îl căutaţi.

Clienţii Ultimate Sound au înţeles că, utilizarea monitoarelor in-ear nu este o modă sau un nou trend apărut la muzicieni. De fapt ei recunosc că nu este în totalitate despre ei, ci şi despre publicul care îi susţin şi doresc să se bucure de un show pe măsură şi un sunet de calitate.

Acestea sunt motivele pentru care Ultimate Sound creează monitoare in-ear personalizate pentru fiecare dintre voi – pentru muzicienii profesioniști şi pentru cei care se bucura de muzică!

În lumea sunetului Hi-Fi, căştile in ear comerciale – numite deseori şi dopuri – pot aluneca sau cădea din ureche ori pot fi incomode după un timp de utilizare. Monitoarele in-ear Ultimate Sound se produc în mod individual pentru fiecare ureche în parte, permiţând astfel un confort sporit, căştile fiind identice cu forma urechii dumneavoastră în combinaţie cu o protecţia auditivă ridicată şi un sunet clar și natural.

Atunci când sunteţi în metrou, şi ascultaţi muzică la căşti conectate la mp3, ipod sau telefon exista tendinta de a da volumul mai tare pentru a izola si acoperi zgomotele din jur. Chiar daca exista pe piaţă sub diferite branduri căşti in-ear care au accesorii de diferite marimi (pernuţele de cauciuc sau silicon care se pot ataşa căştilor), acestea nu vor putea niciodată să diminueze zgomotul îndeajuns de bine devenind pe parcursul audiţiei stănjenitoare şi incomode astfel alegerea unor casti in-ear devinde de multe ori dificila.

Problema este foarte frecventă în rândul tinerilor, care au tendinţa să asculte ore în şir muzică în asemenea “căşti” , iar de aici până la scăderea şi chiar pierderea auzului nu mai este decât un pas. Pierderea auzului nu se întâmplă brusc. Se întâmplă în timp, de fiecare dată când esti expus la sunete puternice. Odată ce aţi observat, este prea târziu.

Căştile in-ear Ultimate Sound se supun ultimelor cerinţe în aplicaţiile profesionale: durabilitate şi rezistenţă, inteligibilitate ridicată chiar şi în medii zgomotoase, confort sporit indiferent de timpul de utilizare, protecţie audio ridicată până la aproximativ 25 ~ 26 dB.

Monitoarele in-ear personalizate sunt special proiectate pentru muzicienii de scenă sau pentru a fi utilizate în studio dar şi pentru audiţii personale, activităţi sportive sau show-uri TV.