Kellékek

Hordtok az in-ear monitorokhoz

A személyre szabott hordtok a fülmonitorokhoz sokk és por ellen véd, fekete színű, és védi a füleket, bárhol van a viselője.

Műszaki specifikációk:
Belső méretek: 11.1 x 7.3 x 4.3 cm
Külső méretek: 14.9 x 10.3 x 5.4 cm
Vízálló, sokk és por ellen véd
Tökéletesen szigetel a gumi o-gyűrű által, mely szigetel a tok záródásakor.
A váz rozsdamentes acélból van.

Kábel

Az eltávolítható memória kábel tiszta rézből van a megfelelő konnektivitás érdekében és belülről kevlárral van megerősítve. A kábel külső része poliuretánból készült és teflonból jobb flexibilitás érdekében. A kábelt az in-ear monitorokhoz két aranyozott tű segítségével lehet csatlakoztatni és a kimenet egy 3,5 mm-es audio sztereo aranyozott csatlakozóval van ellátva. A kábel hosszúsága szabványos, 1200 cm-es.
A kábel használható a legtöbb személyre szabott in-ear rendszerrel, két színben található meg: fekete és fehér-szürke.

Nedves törlőkendő

Az in-ear fülhallgatók viselése során a vázra lerakódnak a baktériumok és a nedvesség. A monitoroknak hosszú ideig való fenntartásáért és működtetéséért megfelelő karbantartás szükséges a megfelelő termékekkel. Ezért ajánljuk a Cedis nedves törlőkendőket, a felületek tisztítására és fertőtlenítésére, melyek jól hatnak a baktériumok, gombák ellen, valamint a HBV és HIV vírusok ellen.

Tisztító kefe

A monitorok hangcsövének tiszítására kell használni. Egyik végén dróthurok található, a másikon egy tisztító kefe.

Adapter

A legjobb minőségű aranyozott adapter. Sztereo átjátszókábel: 3.5 mm sztereó – 6.3 mm sztereó. Egy kötelező kellék minden professzionális fülhallgatóhoz.