Produse

Căști control prezentator TV USTV

Ultimate Sound a dezvoltat un nou concept de cască TV care vine în ajutorul moderatorilor TV și a reporterilor de teren care este deja utilizata cu succes. În vederea producerii unei căști care să corespundă formei urechii dumneavoastra trebuie luat mulajul urechii.

Pret: 1100 ron


Mai multe informatii

Căști arbitru USREF

Cască personalizată de arbitraj vă oferă un confort ridicat pe toată durata utilizării. Nu cade din ureche indiferent de nivelul si intensitatea cu care arbitrul alearga,izolează foarte bine și oferă o inteligibilitate ridicată chiar și pe cele mai zgomotoase stadioane.

Pret: 620 ronMonitoare in-ear 3D

US3D a fost conceput pentru a produce un sunet echilibrat (flat) pe toate gama de frecvenţe cu usor accent către frecventele joase. Este soluţia ideală pentru artiştii de scena care îşi doresc un sunet natural, clar si nealterat sau modificat. Este monitorul in-ear cu sunetul cel mai natural, fără a fi steril si plictisitor. Acest model este recomandat pentru muzicieni de scena si studio.

Pret: 3450 ron


Mai multe informatii

Antifoane

Ultimate Sound va recomandă antifoane cu protecții de -9dB, -15dB și -25dB în funcție de mediul utilizat. Antifoanele personalizate, pe lângă faptul ca au o antifonare superioară antifoanelor universale (dopuri de plută, burete sau cauciuc), contribuie la un confort sporit în timpul purtării datorită formei identice cu cea a urechii dumneavoastră.

Pret: 480 ron


Mai multe informatii