Zajszűrők

Hogyan befolyásol a zajnak való kitettségünk?
A hallásvesztés (hipoacusia) egyik leggyakoribb munkahelyen történő sérülés, mind több és több fiatalkorút érint, és magas költségekkel jár az ipar számára.
Zajszűrők hallásvédelemre
A hallásvédésre kialakított termékekbe való befektetés az egyszerű alkalmazkodás mellett egyéb előnyökkel jár. Hosszútávon az erős zajoknak való kitettség gyakran fejfájáshoz, fáradékonysághoz, ingerültséghez, csökkent munkaképességhez és megnövekedett baleseti kockázathoz vezet. Vagyis, a hallásvédők használata a munkakörnyezetben segítenek pihentebbnek és hatékonyabbnak lenni, egyszóval eredményesebbnek.

Egy jó zajszűrő előnyökkel jár a felhasználó számára. Ezért az Ultimate Sound javasolja a perszonalizált zajszűrők használatát. E perszonalizált zajszűrők, amellett, hogy jobban kiszűrik a zajt mint az univerzális zajszűrők (parafa dugók, szivacs vagy gumi), több kényelmet is biztosítanak viseletkor, mivel formájuk mindenben követi az Ön fülének formáját.

Tökeletes akusztikus szigetelés
Amennyiben személyre szabott fülhallgatót vagy in-ear monitor készüléket használ védelemként, a tökéletes akusztikus szigetelés fontos a hang minősége és a védelem szempontjából. A személyre szabott fülhallgatók úgy vannak kialakítva, hogy létrehozzák ezt a szigetelést, így nyugodt lehet, mert a védelem meg van teremtve Ön számára.

A megjelenés
Az általános fülhallgatók alaktalanok és csúnyák. Ha diszkrét formát szeretne, a személyre szabott fülhallgatók készülhetnek áltlátszó anyagból, vagy kérheti olyan színűre, amivel kimagaslik. Akár feltölthet egy képet is, amit lézerrel rágravírozunk a személyre szabott fülhallgatóira.

A költségek így nagyobbak, mint egy általános fülhallgató esetén, viszont a személyre szabott fülhallgatók élettartama, a kényelem az egyedi igényre szabott megjelenés, mind megtérítik a befektetést, ha Önnek számít a hallása és a megjelenése.

Az egyedüli gyógymód a MEGELŐZÉS! ... a megelőzés pedig egyszerű egy hatékony hallásvédővel.

Az Ultimate Sound segít Önöknek ebben, teljeskörű megoldásokat biztosít a megelőzésre és a hallásvédelemre. Segítséget és támogatást nyújtunk a megfelelő zajszűrők kiválasztásában.

Kivonat az Ultimate Sound Használati útmutatójából
antifon, antifoane, antifoane personalizate, dopuri inot, dopuri de auz.
Annak ellenére, hogy a hallásérzékenység minden személynél különbözik, van néhány biztonsági előírás a hallásszintekre vonatkozóan a zajnak való kitettségi idejének függvényében. A baloldali táblázatot az OSHA (Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség) által közzétett tájékoztatásból vettük át e területre vonatkozóan. Ezek az előírások egy átlag hallásérzékenységre alapoznak. Az Ön hallásérzékenysége nagyobb vagy kisebb lehet ezen értékekhez képest.

Személyre szabott füldugók
- A személyre szabott füldugók úgy vannak kialakítva, hogy kövessék fülének formáját és számos előnnyel járnak a hagyományos szivacsos vagy műanyag fülkészülékekkel szemben.
Kényelmes füldugók
- Az olyan füldugók, amelyek mindenben követik a fül formáját annyira kényelmesek, hogy nem is fogja érezni őket. A szivacsos és műanyag fülkészülékekkel ellentétben, melyek irritálják a fülcsatorna érzékeny bőrét, a személyre szabott fülkészülékek nem gyakorolnak nyomást a fülre.
Könnyű felhelyezés
- A személyre szabott fülkészülékeket csak egy módon lehet felhelyezni ... helyesen. Ez azt jelenti, hogy nem kell fölöslegesen időt fordítani arra, hogy helyesen vagy elég mélyen helyezzük fel őket.
Hatékonyság ár szempontjából
A személyre szabott fülkészülékek kevésbé költségesek hosszútávon, mivel több évig eltartanak.


Termékek:
Perszonalizált zajszűrők ZENÉSZEK

ER-9 tompítás – 9dB, ideális énekesek, klasszikus zenészek és hangmérnökök számára
ER-15 tompítás – 15dB, megfelel a legtöbb zenész számára
ER-25 tompítás – 25dB, ideális rockzenészek számára és nagyon hangos koncertekre
90 € pár

Perszonalizált zajszűrők az IPARBAN dolgozók számára
Az IndSound olyan perszonalizált termék, amely kitűnő védelmet nyújt a zaj ellen több munkaterületen. Speciálisan van kiképezve, ellenálló, hipoallergén anyagból, és nagyon kényelmes a viselése.
70 € pár

Perszonalizált zajszűrők ALVÁSRA ÉS ÚSZÁSRA
A Stop Sound lágy szilikonból készült, átlátszó, és maximális zajszűrést biztosít bármely hang esetén. Használható füldugóként úszás közben vagy éjszaka a hangok tompítására.
50 € pár